Comeback-kid Engels ziet ondanks geslaagde rentree een minpuntje tegen KVK

Comeback-kid Engels ziet ondanks geslaagde rentree een minpuntje tegen KVK

18-12-2016 22:13

Club Brugge kon zondag terugblikken op een zeer succesvolle avond. Blauw-Zwart veroverde de koppositie dankzij een overtuigende 5-1 overwinning op KV Kortrijk. De regerend landskampioen zag ook nog eens Björn Engels zijn rentree maken na maandenlange afwezigheid.

Engels raakte op 14 september zwaar geblesseerd aan zijn schouder tijdens het Champions League-duel met Leicester City. De centrale verdediger kreeg bij zijn rentree direct een basisplaats van Michel Preud'homme. Engels moest toch weer even wennen. "De coach had mij deze week al gezegd dat hij op mij zou rekenen. Het was toch aanpassen na drie maanden out te zijn geweest. Maandag speelde ik al een eerste keer 90 minuten bij de beloften, maar dat is nog niet hetzelfde", zo liet Engels weten aan Sporza.

Hij was content met zijn geslaagde terugkeer, al baalde ook hij van het tegendoelpunt in blessuretijd. "Ik ben blij dat ik er weer sta. Het was natuurlijk ook een goede zaak dat het snel 1-0 en 2-0 was. Maar toch is het ook wel jammer van die late tegengoal'', besloot Engels.