Wilde enkel Frutos bedanken, ik heb geen probleem met Weiler

"Wilde enkel Frutos bedanken, ik heb geen probleem met Weiler"

05-12-2016 14:20

Het was een opvallend beeld zondag. Ivan Obradovic knalde Anderlecht op een 1-3 voorsprong tegen Kortrijk en liep daarna recht naar T3 Nicolas Frutos. Pas na een tussenkomst van de al gewisselde Youri Tielemans liep de linksachter ook even naar trainer René Weiler om een high five te geven. Meteen kwamen er geruchten over een vertroebelde relatie tussen de twee.

Volgens Obradovic is daar helemaal niets van aan. "Ik liep naar Frutos omdat hij me nog voor de match had verteld dat Kaminski zijn korte hoek wel eens openlaat", verklaart de Serviër in Het Laatste Nieuws. "Ik wilde hem daarvoor bedanken, net als voor al het werk dat hij in me heeft gestoken. We hebben de voorbije maanden veel tijd doorgebracht samen."

Het is dus niet omdat hij een probleem zou hebben met Weiler, aldus Obradovic. Nochtans weigerde Zwitser hem lange tijd een kans te geven, ook al was hij fit. "De coach zal toen wel zijn redenen gehad hebben om me op de bank te zetten. Dat is verleden tijd voor mij. Ik denk niet aan wat er gebeurd is, ik kijk vooruit", besluit de linksachter.