Vizier op Europa: Konyaspor loopt eerste keer averij op, Shakhtar soeverein

Vizier op Europa: Konyaspor loopt eerste keer averij op, Shakhtar soeverein

Gent treft Shakhtar Donetsk, Sporting Braga en Konyaspor in Groep H van de Europa League. Elk weekend richt VoetbalPrimeur.be zijn vizier op Oekraïne, Portugal en Turkije. Hier kun je terecht voor het programma en de uitslagen van de Europese tegenstanders van de Buffalo's.

Trabzonspor - Konyaspor: 1-0
Vorm: G-G-W-G-V
Stand: 9e op 18 ploegen met 6 op 15 punten
Op de vijfde speeldag van de Turkse competitie heeft Konyaspor haar eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van Trabzonspor leek het nochtans heel lang op weg naar een punt. In de 95e minuut dompelde Yusuf Erdogan de bezoekers echter onder in diepe rouw.

Shakhtar Donetsk - Volyn: 3-0
Vorm: W-W-W-W-W
Stand: 1e op 12 ploegen met 25 op 27 punten
Shakhtar blijft maar door de eigen competitie razen. In het duel tegen Volyn mocht de thuisploeg enkel tevreden zijn met de drie punten, aangezien de bezoekers voorlaatste staan in Oekraïne. Shakhtar deed wat het moest doen, al had het daar in eerste instantie een own-goal voor nodig.

Sporting Braga - Vitória Setúbal: 2-1
Vorm: W-G-W-W-V-W
Stand: 4e op 18 ploegen met 13 op 18 punten
Sporting Braga leed maandag tegen Benfica de eerste nederlaag van het seizoen (3-1), maar de club heeft zich prima hersteld van dit verlies. Vitória Setúbal werd zaterdag met 2-1 verslagen. De thuisclub kijk bij de rust nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar Alan (penalty) en Wilson Eduardo maakte deze tegentreffer nog voor het uur compleet ongedaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie