Crisis bij Manchester United: Mourinho lijdt derde nederlaag op rij tegen Watford

18-09-2016 15:00

Manchester United heeft opnieuw een flinke tik geïncasseerd. De ploeg van José Mourinho leed al de derde nederlaag op rij. Watford zorgde in eigen huis voor een grote verrassing: 3-1.

Manchester United had wat goed te maken na de 1-0 nederlaag op bezoek bij Feyenoord in de Europa League. Daar slaagde de topclub aanvankelijk niet in, want Watford kwam in de eerste helft op voorsprong. Na een prima actie en dito voorzet van Daryl Janmaat schoot Étienne Capoue in minuut 34 raak: 1-0.

Voordat Capoue had gescoord, waren er aan beide kanten kansen. Zo schoot Paul Pogba op vlammende wijze op de lat. In de tweede helft moest Rashford eraan te pas komen om United te redden. De Engelse 'boy wonder' scoorde na een voorzet van Zlatan Ibrahimovic: 1-1. Even leek United goed weg te komen, maar niks was minder waar, want Watford kwam in de slotfase weer op voorsprong.

De invallers maakten het verschil bij Watford. Juan Camilo Zuniga stond koud in het veld en scoorde bij zijn eerste balcontact. In blessuretijd brak United helemaal. Marouane Fellaini bracht doelpuntenmaker Zuniga naar de grond en de Rode Duivel veroorzaakte daarmee een strafschop. Troy Deeney wist deze namens The Hornets perfect te verzilveren. Zo eindigde het 800e profduel van Zlatan Ibrahimovic in mineur: 3-1.