Martinez beseft: Goed presteren tegen Cyprus enige manier om fans te winnen

Martinez beseft: "Goed presteren tegen Cyprus enige manier om fans te winnen"

03-09-2016 16:09

Roberto Martinez heeft zaterdag een persconferentie gehouden in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd op Cyprus. Na de zwakke prestatie tegen Spanje (0-2) afgelopen donderdag moeten de Rode Duivels zich absoluut herpakken, beseft de bondscoach.

"Op training merk ik aan mijn spelers dat ze een hecht blok willen vormen", begint Martinez. "De kritiek van de supporters merken ze maar al te goed. Het is onze job om daar nu wat mee te doen. We weten hoe ze zich voelen. Uiteindelijk is alles wat je doet met een nationale ploeg voor de fans. We weten wat we nu moeten doen: goed presteren tegen Cyprus is de opdracht. Dat is de enige manier om de supporters weer voor ons te winnen."

Uit verschillende hoeken kwam behoorlijk harde kritiek op het niveau van de Duivels. "Maar ik concentreer me liever op zaken waar ik direct vat op heb, en dat zijn onze prestaties",wuift de bondscoach de spanningen weg. "Binnen 22 maanden wil ik de kranten lezen. Hopelijk wordt er dan geschreven dat die nederlaag tegen Spanje het begin van een mooi verhaal was."