Breaking news

Heeft Anderlecht de boot gemist? ‘Er is geen interesse meer voor hem’

Makelaar Butler heeft opmerkelijk nieuws: Woo Ling traint mee bij Genk

Makelaar Butler heeft opmerkelijk nieuws: "Woo Ling traint mee bij Genk"

Gepubliceerd: donderdag 18 augustus 2016 om 12:49do 18-08-2016 om 12:49

Craig Butler kwam onlangs negatief in het nieuws door de transferperikelen rond Leon Bailey. Hij zou zijn zoon te veel naar de uitgang pushen. Hij maakt zich daar niet populair mee, maar brengt nu wel een nieuwe speler aan bij Genk. 

De negentienjarige Matthew Woo Ling traint namelijk mee bij Racing Genk: dat heeft Butler bevestigd op Facebook. Woo Ling is een speler waar Butler al langer mee rondtrekt. De middenvelder uit Trinidad & Tobago dook eerder al op bij STVV en KV Oostende, maar daar kon hij geen contract versieren. Bij Racing Genk hoopt Butler dat drie maal scheepsrecht is. Butler is echter niet gemakkelijk om mee samen te werken, dat weet Genk ondertussen ook wel.

Butler is natuurlijk vooral bekend als makelaar van Leon Bailey, maar heeft ook nog Kyle Butler onder zijn hoede. Die zit echter nog niet bij de A-kern van Racing Genk. Butler probeert steeds meer spelers uit Midden-Amerika naar België te lokken, maar voor Woo Ling heeft hij voorlopig nog geen onderdak gevonden. Nochtans is hij wel belofteninternational voor zijn land.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws