'Spaanse grootmacht voerde al gesprekken met de entourage van Lukaku'

'Spaanse grootmacht voerde al gesprekken met de entourage van Lukaku'

21-07-2016 15:10

Atlético Madrid is volop op jacht naar een nieuwe centrumspits. De Spanjaarden aasden de voorbije weken op een terugkeer van Diego Costa, maar de Chelsea-spits zou niet mogen vertrekken uit Londen. Als alternatief denkt Atléti nu onder meer aan Romelu Lukaku.

Costa is nog steeds prioriteit nummer één in de Spaanse hoofdstad, maar Chelsea-coach Antonio Conte zou aangegeven hebben dat hij zijn spits aan boord wil houden. Atlético moet daarom het geweer van schouders veranderen.

Naast andere ronkende namen als Gonzalo Higuaín, Pierre Emerick Aubameyang en Alvaro Morata denken los rojiblancos ook aan Lukaku, weet Fichajes. Eerder kwam overigens het bericht naar buiten dat ook Divock Origi op het lijstje van de Madrilenen staat.

Lukaku maakte vorig seizoen een uitstekende indruk bij Everton FC, met 25 doelpunten in 46 officiële duels. De Spaanse nummer drie van afgelopen jaar heeft op heden wel nog geen contact opgenomen met de club uit Liverpool. Met de entourage van de Rode Duivel zouden daarentegen al gesprekken plaatsgevonden hebben.