'Atlético denkt aan Rode Duivel als Diego Costa niet naar Spanje trekt'

'Atlético denkt aan Rode Duivel als Diego Costa niet naar Spanje trekt'

21-07-2016 12:51

Atlético Madrid is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Divock Origi. Na het mislopen van Diego Costa is de Rode Duivel nu het toptarget geworden voor de Spaanse topclub.

Atlético Madrid zou graag Diego Costa terug naar Spanje halen, maar Chelsea is niet van plan om de aanvaller te laten gaan. De Spaanse club zoekt intussen al naar alternatieven en is daarbij uitgekomen op Origi. Dat meldt Bleacher Report. Liverpool lijkt echter ook niet geneigd te zijn om Origi zomaar te laten gaan en wil een stevige som ontvangen voor de spits.

Origi kwam vorig seizoen over van Lille OSC. Na een moeilijke start bij The Reds ontpopte hij zich na de komst van Jürgen Klopp tot een veelgebruikte speler bij Liverpool. De Duitse coach van de Engelse formatie zou ook een grote fan zijn van de Rode Duivel. Door de komst van Sadio Mané en de herstelde Danny Ings worden de plaatsjes voorin echter duur. Ook Roberto Firmino en Daniel Sturridge lijken de voorkeur te gaan krijgen op Origi. Christian Benteke staat dan weer op het punt om te vertrekken.