'Jordan Lukaku zit rond de tafel met grote Italiaanse club'

'Jordan Lukaku zit rond de tafel met grote Italiaanse club'

11-07-2016 13:57

Het is een drukke zomer voor de Romelu en Jordan Lukaku. De broers staan beide volop in de belangstelling van veel clubs en hopen een transfer te maken. Jordan Lukaku zou volgens Italiaanse bronnen al op weg zijn naar de Serie A.

La Gazzetta dello Sport meldt maandag namelijk dat de jongste Lukaku al onderhandelingen zou voeren met SS Lazio, dat het afgelopen seizoen teleurstellend als achtste eindigde. Adriano van FC Barcelona zou de eerste keus zijn, maar de Romeinen zijn blijkbaar al overgeschakeld op Lukaku. Bronnen binnen de club melden zelfs dat Lazio de overgang van onze landgenoot snel wil afronden. Het is niet bekend hoeveel de Biancocelesti willen betalen voor de offensieve linksback van KV Oostende.

Lukaku kende een uitstekend seizoen bij de Kustboys en was met de Rode Duivels actief op het Europees Kampioenschap, waar hij een basisplaats kreeg tegen Wales. Tijdens het EK liet hij al weten graag een stap hogerop te zetten. Met een transfer naar Lazio Roma zou die wens snel in vervulling kunnen gaan.

Biancocelesti