Bedrijvig Fenerbahçe slaat weer toe: onderhandelingen met Liverpool-routinier

Bedrijvig Fenerbahçe slaat weer toe: onderhandelingen met Liverpool-routinier

07-07-2016 14:50

Martin Skrtel kan zich opmaken voor een transfer naar Fenerbahçe. De Turkse club laat donderdag via de officiële kanalen weten dat onderhandelingen met Liverpool over de komst van de Slowaakse routinier in volle gang zijn. 

Liefst acht seizoenen staat de 31-jarige Skrtel al onder contract bij Liverpool. De Britse grootmacht nam de international in 2008 over van Zenit Sint-Petersburg. Afgelopen seizoen was de stopper, die met Slowakije de achtste finale van het EK bereikte, geen basisspeler meer op Anfield. Manager Jürgen Klopp lijkt ook komend jaar de voorkeur te geven aan andere verdedigers. Vandaar dat The Reds bereid zijn om mee te werken aan een vertrek. 

Waarschijnlijk maakt Fenerbahçe, de nummer twee van de Turkse Süper Lig, de komst van Skrtel nog voor het weekend officieel. De ploeg uit Istanbul versterkte zich recent al met twee andere bekende namen. De Nederlander Gregory Van der Wiel kwam transfervrij over van Paris Saint-Germain en ook Roman Neustadter (Schalke 04) werd gecontracteerd.