Seedorf stipt mogelijke EK-verrassing aan: Hij is zeer getalenteerd

Seedorf stipt mogelijke EK-verrassing aan: "Hij is zeer getalenteerd"

Gepubliceerd: dinsdag 31 mei 2016 om 14:41di 31-05-2016 om 14:41

Clarence Seedorf stipt Manchester United-sensatie Marcus Rashford aan als mogelijke verrassing op het EK in Frankrijk. De Nederlander waakt er tegelijkertijd voor om te veel druk op de schouders van de achttienjarige aanvaller te leggen.

"Men moet gas terugnemen en niet nog meer druk bij Rashford leggen", zegt Seedorft tegen The Independent. "Als hij zonder druk kan spelen denk ik dat hij een verrassing wordt. Hij is zeer getalenteerd." De tiener maakt grote indruk sinds hij in februari debuteerde voor Manchester United. Vrijdag luisterde hij zijn debuut voor het Engels elftal nog op met een treffer.

Toch is het nog niet zeker dat Rashford naar het EK mag. Bondscoach Roy Hodgson maakt later op dinsdag zijn definitieve selectie bekend. Seedorf heeft hoe dan ook hoge verwachtingen van The Three Lions. "Engeland gaat het goed doen", stelt de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan. "Ik heb geen idee", reageert hij desondanks op de vraag wie het EK wint.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

@voetbalprimeurbe

Dit zijn de beste elf van de voorbije week! Wie was de beste volgens jou? ##jpl ##rscanderlecht ##rsca ##voetbal ##beerschot ##clubbrugge ##krcgenk ##aagent

♬ Deep End - Fousheé

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws