Racing Genk plakt enorm prijskaartje op uitblinker Bailey

Racing Genk plakt enorm prijskaartje op uitblinker Bailey

Gepubliceerd: dinsdag 24 mei 2016 om 11:30di 24-05-2016 om 11:30

Leon Bailey is grof wild op de transfermarkt, maar Racing Genk wil hem liever niet laten gaan. Dimitri De Condé praat niet graag over een eventuele vraagprijs, maar geeft wel al een serieuze tip.

Op de lokale zender TV Limburg geeft De Condé aan hoe het precies zit met Bailey. "Intrinsiek kan hij enorm veel, hij zit nog lang niet aan zijn top. Daarom heb ik zo aangedrongen op zijn komst, ik weet wat die jongen in zich heeft. Ik vind hem een topper, maar hij moet de volgende stap nog zetten. Hij is iemand voor de Spaanse en Engelse competitie. Er is interesse, maar de vraag is natuurlijk of iemand het bedrag wil geven dat wij in ons hoofd hebben."

Welk bedrag is dat dan precies? "Wij communiceren niet over bedragen, maar we denken wel dat Bailey de duurste uitgaande transfer moet worden die er bij Genk is geweest". In dat geval zal de Jamaicaan in ieder geval duurder moeten zijn dan Sergej Milinkovic, die vorige zomer zijn koffers pakte bij Genk. Genk kon 13 miljoen euro vangen voor hem, Bailey moet dus nog meer opbrengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws