Realistische Peter Maes: We moeten enkel naar onszelf kijken

Realistische Peter Maes: "We moeten enkel naar onszelf kijken"

18-05-2016 16:39

In een vooruitblik op de clubwebsite van Racing Genk kijkt Peter Maes vooruit naar de wedstrijd van donderdag tegen Anderlecht. Hij blikt ook kort terug op de verloren wedstrijd in Oostende.

Maes werd zaterdag heel kwaad toen zijn mannen in de slotminuut een vermijdbaar doelpunt slikten. "Ik hoop dat daar iets van is blijven hangen, want dat is een leermoment. De boodschap zal nu wel overgebracht zijn. Nu gaan we gewoon verder."

Maes wil absoluut nog iets maken van de rest van het seizoen. "Met een 6/6 kunnen we de derde plaats nog behalen. We spelen een goede Play-Off 1 en ik ben vooral fier op de kwaliteit die we al gebracht hebben." Anderlecht is zo goed als zeker van de tweede plaats. Volgens Maes speelt dit geen rol. "Daar moeten we niet naar kijken, we moeten op onszelf focussen."

Tot slot geeft Maes ook nog wat nieuws mee uit de Genkse ziekenboeg. "Aly Samatta is aan nog aan het revalideren, maar het gaat goed. We hopen hem klaar te krijgen voor de wedstrijd tegen Anderlecht van donderdagavond."