Geen Victor Vazquez op titelviering van Club Brugge

Geen Victor Vazquez op titelviering van Club Brugge

13-05-2016 10:15
1

Victor Vazquez heeft bij Club Brugge nooit een landstitel kunnen pakken, maar net nu hij weg is kan het gebeuren voor Club. Pijnlijk? Toch wel een beetje...

De Catalaan zit nu in Mexico bij Cruz Azul, maar hij volgt Club wel nog op de voet. Hij kan helaas niet komen naar de eventuele viering. "Ik zweer het: ik heb tot nu toe elke match sinds de start van de play-offs gezien. En zondag kijk ik natuurlijk ook. Ik heb geen spijt dat ik er niet meer ben, maar ik ben wel een tikje jaloers. Dit is namelijk hét seizoen waarin het gebeurt", vertelt hij met een groen lachje in Het Nieuwsblad.

Vazquez vindt Club in ieder geval een verdiende kampioen.  "Alleen al omdat wij het merendeel van de competitie aan de leiding hebben gestaan. Izquierdo in vorm, Vanaken doet het prima, Refaelov als hij fit is. Vormer en Simons, dat spreekt voor zich. En de nieuwe doelman is ook een kanjer. Iedereen doet zijn job. Dit is een titel voor Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Preud'homme maar ook de hele staf en iedereen die voor Club werkt. Alles deden ze voor ons. Daarom verdienen ze dit."