Indrukwekkend verhaal uit Liverpool en Villarreal: 'Sfeer met niets vergelijkbaar'

Indrukwekkend verhaal uit Liverpool en Villarreal: 'Sfeer met niets vergelijkbaar'

Gepubliceerd: donderdag 5 mei 2016 om 20:42do 05-05-2016 om 20:42

Liverpool en Villarreal treffen elkaar donderdagavond in de return van de halve finale van de Europa League. Iemand die beide clubs goed kent, is Jan Kromkamp.

De oud-speler van onder meer AZ en PSV speelde voor beide elftallen en heeft daaraan specifieke herinneringen overgehouden. "De sfeer in Liverpool is met niets te vergelijken", vertelt hij aan FOX Sports. "Dat is magie, als je de supporters You'll Never Walk Alone hoort zingen en je ziet al die vlaggen. Dat is wat minder bij Villarreal."

De Nederlandse verdediger kwam in Spanje in een heel ander elftal terecht. "Ik was de enige zeg maar Noord-Europeaan, voor de rest waren het allemaal Zuid-Amerikanen. Dat was prachtig om ook eens mee te maken. Om te zien hoe die jongens zijn. Dat is nog eens heel anders dan een nuchtere Fries."

Villarreal verdedigt donderdag op Anfield een 1-0 voorsprong. Eén Spaanse treffer lijkt daarom veel schade aan te kunnen richten. "Dat zou Liverpool kunnen gebeuren, maar ik denk aan de andere kant dat Anfield ze zal helpen. Daarom denk ik dat Liverpool gewoon doorgaat", besluit Kromkamp.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws