Vertrouwen is terug: Na het verlies van woensdag zijn we positief gebleven

Vertrouwen is terug: "Na het verlies van woensdag zijn we positief gebleven"

24-04-2016 09:53

Club Brugge zette na een klein reeksje tegenslagen weer de puntjes op de i. De Bruggelingen deelden een flinke tik uit aan Zulte Waregem. Het won in eigen huis met 5-0. Club Brugge-speler Ruud Vormer kijkt uit naar het duel tegen KRC Genk. 

Club Brugge had helemalal geen moeite met Zulte Waregem. Het team van Francky Dury liet zich gewillig naar de slachtbank leiden. Daar had Vormer echter geen probleem mee. De Nederlander beleefde een rustige avond. Dat was nodig na de mokerslagen op Anderlecht en KRC Genk. "Zulte was niet erg goed, maar het is natuurlijk wel leuk om met 5-0 te winnen. Ook na het verlies van woensdag zijn we positief gebleven", klinkt het tegenover Sporza

De focus ligt nu op de wedstrijd tegen KRC Genk. Vormer vreest de ploeg in vorm weliswaar niet. " In de Play-Offs kan het allemaal heel snel gaan. Dit geeft wel een boost. De druk ligt weer bij de tegenstanders. Nu kunnen we met vertrouwen toewerken naar de wedstrijd tegen Genk", besluit Vormer. Club Brugge kan in ieder geval de leidersplaats na deze speeldag niet meer verliezen. 

No Poll