Analist zag zorgwekkende prestatie van Meunier: ''Waar zit hij met zijn hoofd?''

Analist zag zorgwekkende prestatie van Meunier: ''Waar zit hij met zijn hoofd?''

22-04-2016 09:40

Club Brugge ging woensdag met 4-2 onderuit bij Racing Genk. Thomas Meunier maakte een eigen goal en kreeg veel kritiek op zijn prestatie. Marc Degryse is in zijn analyse in Het Laatste Nieuws ook hard voor de rechstachter van Blauw-Zwart.

''Achterin was de prestatie van Meunier zorgwekkend - waar zit hij met zijn hoofd? Ik vond hem op Anderlecht al ongelukkig, maar nu was het nog erger. Zeker omdat hij na Anderlecht vrij kritisch was voor zijn ploegmaats. Wel, dan moet je drie dagen later zelf een topprestatie leveren'', aldus de analist.

Degryse ziet echter ook problemen in de voorhoede. ''Tegen Genk zag je al dat Preud'homme op zoek was naar een oplossing voor het scoringsprobleem. Hij probeerde het met Wesley en Vossen voorin, maar daardoor kwam Vanaken minder tot zijn recht. Bovendien raakte het probleem niet opgelost."

De ex-Rode Duivel denkt dat Brugge toch een goed gevoel kan krijgen tegen Zulte Waregem. ''Club moet hopen dat Diaby snel zijn vertrouwen terugvindt van voor zijn blessure en ook Refaelov missen ze enorm - Gedoz kan hem niet doen vergeten. Het wordt belangrijk om zaterdag tegen Zulte Waregem weer een goed gevoel te hebben. En ik zie dat ook wel lukken'', besluit hij.