Anderlecht krijgt tot donderdag om te beslissen: 'Anders geen transfers'

Anderlecht krijgt tot donderdag om te beslissen: 'Anders geen transfers'

Gepubliceerd: woensdag 13 april 2016 om 08:20wo 13-04-2016 om 08:20

Komt er spoedig een einde aan het huwelijk tussen Mahmoud Hassan en Anderlecht? Paars-wit moet immers plots heel snel beslissen of het Trezeguet gaat houden of niet. Anders haalt Al Ahly de speler terug naar Egypte.

Dit seizoen huurt Anderlecht Trezeguet van Al Ahly. Ondanks dat de Egyptenaar amper speelde bij paars-wit, kon hij het bestuur toch overtuigen. Anderlecht lijkt bereid om de aankoopoptie van 2,2 miljoen euro te betalen, maar dat deed het voorlopig nog niet.

Maandag liet Al Ahly al weten dat het het wachten op Anderlecht beu is. Nu weet Het Nieuwsblad ook dat de Egyptische club Anderlecht een ultimatum stelde. Anderlecht krijgt nog slechts tot donderdag om te beslissen om de aankoopoptie te lichten. Indien Anderlecht niet tot een besluit komt, keert Trezeguet na dit seizoen terug naar zijn geboorteland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Anderlecht de speler houden?

(767 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws