'Tottenham, Leverkusen en PSV komen kijken naar Anderlechtman'

'Tottenham, Leverkusen en PSV komen kijken naar Anderlechtman'

05-04-2016 08:03

Bij Anderlecht staat de trein nog niet echt op de rails, en bovendien hangen er ook een paar zomertransfers in de lucht. Hoe lang blijft Andy Najar bijvoorbeeld nog? Voor hem zaten er zondag scouts op de tribune.

Anderlecht Online weet dat Najar tijdens de match tegen Racing Genk in het oog werd gehouden. Zowel PSV, Bayer Leverkusen als Tottenham Hotspurs maakten een verslag over de Hondurese international, die ondertussen meer dan 100 wedstrijden op zijn naam heeft staan voor Anderlecht. Najar speelde een verdienstelijke wedstrijd op de rechtsback, de kans bestaat dus dat die ploegen nog eens terugkomen.

Na een geslaagde testperiode haalde Anderlecht Najar in 2013 weg bij het Amerikaanse DC United. Najar kostte toen amper 1 miljoen euro, maar nu zal Anderlecht nog flink kunnen doorvragen. Najar heeft zijn contract namelijk verlengd tot de zomer van 2018. Na de aanslagen in Brussel gaf hij evenwel aan dat hij wilde vertrekken bij Anderlecht, maar dat kan gewoon een eerste paniekreactie zijn geweest.