AA Gent gaat Club Brugge achterna: Grote inspanningen geleverd

AA Gent gaat Club Brugge achterna: "Grote inspanningen geleverd"

30-03-2016 12:41

Voor de vierde keer dit seizoen zullen de Buffalo's op een nieuw veld spelen. Het laatste lag er amper enkele weken, maar er werd een verkeerd gras gebruikt. Om er zeker van te zijn dat Gent nu wel het juiste gras gebruikt, volgen de Buffalo's het voorbeeld van Club Brugge.

"Zoals in veel moderne stadions zijn er de jongste tijd problemen geweest met de grasmat van KAA Gent. Ondanks de inspanningen van de club, de externe adviseurs en de greenkeeper verslechterde de toestand van het veld zodat het nu vervangen is. Alle betrokken partijen hebben grote inspanningen geleverd om een gepaste grasmat te voorzien en ze blijven de club steunen in de zoektocht naar de perfecte grasmat", klinkt het op de officiële website.

De Buffalo's hebben besloten om het zekere voor het onzekere te nemen. "Deze keer is er gekozen voor een hybride grasmat zoals Real Madrid , FC Dynamo Moscou en , recentelijk , het Jan Breydel Stadion in Brugge. De grasmat moet bijdragen tot een duurzame oplossing voor de beste voetbaltempel in België , wat uiteindelijk het doel is op lange termijn", aldus de mededeling.