Elia verdacht van enkelvoudige mishandeling in club na bereiken finale

Elia verdacht van enkelvoudige mishandeling in club na bereiken finale

07-03-2016 17:05

Eljero Elia wordt verdacht van een enkelvoudige mishandeling, zo meldt De Telegraaf. Daardoor moet hij zich verantwoorden voor de politie. Hij zou in een club een klap hebben uitgedeeld.

Het incident vond plaats na de halve finale van de KNVB Beker, waarin Feyenoord met 3-1 won van AZ. Daardoor bereikten Elia en zijn ploeggenoten de finale. "Eljero heeft een oproep van de politie gekregen om te worden gehoord en zichzelf bij de politie gemeld", stelt advocaat Jan Kabalt in de hiervoor genoemde krant.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Elia maandag, nadat hij zich had gemeld op het politiebureau, is aangehouden. Vervolgens is de Feyenoorder verhoord. De Telegraaf meldt dat Elia in Club VIP een klap zou hebben uitgedeeld. Het AD stelt dat 'een 26-jarige man uit Delft kort buiten kennis is geraakt nadat hij klappen had gekregen bij een horecagelegenheid'.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en vertelde aan agenten dat hij door minimaal twee personen was geslagen. De politie kon na het bekijken van camerabeelden een 28-jarige man aanhouden bij een parkeergarage. De kofferbak van de bestuurder werd geopend en daarin vond de politie een 24-jarige verdachte van de mishandeling. Eerder dit jaar werden onze landgenoot Maxime Lestienne (PSV) en Kenny Tete (Ajax) al opgepakt.