Club heeft een tienerpapa in huis gehaald: 'Ik wil slagen voor mijn kinderen'

Club heeft een tienerpapa in huis gehaald: 'Ik wil slagen voor mijn kinderen'

05-03-2016 09:24

Veel 19-jarige voetballers met kinderen zijn er niet, maar bij Club Brugge loopt er wel eentje rond. De nieuwe Braziliaanse spits Wesley Moraes heeft op jonge leeftijd al 2 kinderen. De tienerpapa heeft dan ook een duidelijke missie: hij wil absoluut slagen in Europa.

"Vooral voor mijn kinderen", vertelt Wesley in Het Nieuwsblad. De Braziliaan heeft op zijn 19de al een zoon en een dochter van respectievelijk 4 en 3 jaar oud. "Ik werk om hen een beter leven te schenken."

"Toen ik opgroeide in Juiz de Fora (een stad ten noorden van Rio de Janeiro, red.) was er thuis niet altijd veel te eten. En wanneer mijn vader stierf toen ik 9 jaar oud was, kwam mijn moeder er alleen voor te staan. Ze werd onvoldoende omringd om ons goed te kunnen opvoeden. Dat wil ik mijn eigen kinderen niet aandoen."

"Zij zorgen ervoor dat ik als jonge speler aan alle verleidingen kan weerstaan. In de zomer komen zij en hun mama definitief naar België. Ik weet niet waar ik zonder mijn kinderen zou zijn terechtgekomen", zegt de Braziliaanse aanvaller.