37-jarige Eidur Gudjohnsen heeft weer nieuwe club gevonden

37-jarige Eidur Gudjohnsen heeft weer nieuwe club gevonden

Gepubliceerd: vrijdag 12 februari 2016 om 08:40vr 12-02-2016 om 08:40

De IJslander Eidur Gudjohnsen weet echt van geen ophouden. Twee jaar geleden leek hij al een beetje op zijn laatste benen te lopen bij Club Brugge, maar hij blijft doorgaan: nu zou hij heel dicht staan bij een overeenkomst met het Noorse Molde.

Volgens Rbnett is de deal zo goed als rond, Gudjohnsen zou in de loop van vrijdag worden voorgesteld als nieuwe speler. Gudjohnsen is in ieder geval enthousiast om nog te kunnen spelen. "Ik wil deze club echt nog iets bijbrengen, en hopelijk ook voor de titel spelen", liet hij al weten. Gudjohnsen heeft natuurlijk een belangrijk motief om te blijven doorgaan: IJsland speelt mee op het EK in Frankrijk, Gudjohnsen wil geselecteerd worden.

De laatste jaren zijn voor Gudjohnsen geen succes meer geweest. Bij Cercle Brugge gooide hij nog hoge ogen, maar bij Club Brugge was hij toch vooral een flitsenvoetballer die maar een paar goede wedstrijden heeft gespeeld. Na een avontuur bij Bolton in de Engelse tweede afdeling verhuisde hij zelfs naar een Chinese club, waar hij ook maar één doelpunt kon maken. Gudjohnsen moet dus alle zeilen bijzetten om nog één keer op topniveau te geraken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws