Vergeten voetballer duikt op in Maasmechelen en test bij tweedeklasser

Vergeten voetballer duikt op in Maasmechelen en test bij tweedeklasser

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2016 om 20:26wo 27-01-2016 om 20:26

De spelers van Patro Eisden Maasmechelen, die zaterdag in actie kwamen tegen Union, speelden dinsdagavond een trainingswedstrijd tegen jeugdspelers van de club en enkele testers. Lens Annab was een opvallende naam tussen de testers.

Annab groeide op in Eisden en doorliep de jeugdopleiding van provincialer Eisden Sport. Daar haalde Westerlo hem in 2008 weg. Na vier jaren ruilde de middenvelder 't Kuipje voor Algerije, waar hij de kleuren van ES Sétif ging verdedigen. In 2013 keerde hij terug naar België en tekende hij voor Lierse. Bij de Pallieters kwam hij amper in actie en dus trok hij naar Geel, waar hij het na een jaar voor bekeken hield.

Het lijkt erop dat Annab zijn carrière in zijn geboortedorp wil herlanceren. De ploeg met jeugdspelers en testers ging met 5-1 onderuit tegen de A-ploeg. Lambin (3x), Orye en Farin zorgden voor de doelpunten. Okitokandjo keerde terug na een ziekte en scoorde voor het experimentele elftal. Annab probeerde zich eerder bij zaalvoetbalclub Fenerbahçe Beringen in de kijker te spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws