Hulk vindt vliegen naar België maar niets en kiest voor andere bestemming

Hulk vindt vliegen naar België maar niets en kiest voor andere bestemming

07-12-2015 11:23

Een hing al een tijdje in de lucht, maar volgens Het Nieuwsblad is het nu zeker. Hulk zal deze week geen doelpunten maken tegen AA Gent in de Champions League. De Braziliaanse aanvaller is immers al op vakantie vertrokken, weet de krant uit betrouwbare bron. 

Dat Hulk niet te bewonderen zal zijn in de Ghelamco Arena hoeft niet te verwonderen. Zijn ploeg Zenit Sint-Petersburg is immers al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League en Hulk staat op één gele kaart van een schorsing. Daarbij is de winterstop in Rusland al begonnen en heeft de aanvaller geen zin in extra belasting. Ook Axel Witsel zal er niet bij zijn in Gent. De Rode Duivel is geschorst. Igor Smolnikov mist het duel dan weer vanwege een operatie.

Indien AA Gent woensdag wint van Zenit is het zeker van een plaats bij de laatste zestien van Europa. Bij een gelijkspel of een nederlaag is het afhankelijk van het resultaat in de andere wedstrijd. Indien Valencia, dat thuis Lyon ontvangt, niet verder komt dan een gelijkspel, dan mag AA Gent ook een ronde verder in de Champions League. Moest AA Gent verliezen en Valencia winnen, dan zien we de Buffalo's na de winter terug in de Europa League.