Racing Mechelen moet niet lang wachten en stelt nieuwe coach voor

Racing Mechelen moet niet lang wachten en stelt nieuwe coach voor

06-11-2015 17:47

Racing Mechelen heeft niet lang moeten wachten om een nieuwe coach voor te stellen. Na het ontslag van ex-coach Marc Ghys afgelopen maandag, is vrijdag bekendgemaakt dat Jean-Louis Meynaert de nieuwe coach wordt van de derdeklasser. 

Racing Mechelen kampeert momenteel op een troosteloze laatste plaats in Derde Klasse A. De Antwerpse club puurde slechts vijf punten uit twaalf wedstrijden en is dus aan een rampzalig seizoen bezig. Na het ontslag van Marc Ghys maandag, heeft de club niet lang moeten wachten op een opvolger aan te stellen. Dat laat Racing Mechelen weten op de clubsite.

Jean-Louis Meynaert moet proberen de club in Derde Klasse te houden. Meynaert was in het verleden al coach bij Appelterre, Lennik, Dilbeek, Pepingen en Rebecq. Na mindere resultaten werd de oefenmeester in februari ontslagen bij Rebecq.  Met Rebecq, Appelterre en Dilbeek steeg de 54-jarige coach telkens van de provinciale reeksen naar bevordering. Nu moet hij de Mechelaars weghouden uit bevordering. De eerste opdracht van Meynaert zal volgende week woensdag zijn, op het veld van VW Hamme.