Marinos is duidelijk na gelijkspel: Wij verdienden de overwinning

Marinos is duidelijk na gelijkspel: "Wij verdienden de overwinning"

20-09-2015 22:48

Charleroi speelde zondagavond 1-1 gelijk tegen Anderlecht. Weer geen overwinning voor de Henegouwers, maar verdediger Stergos Martinos zag toch heel wat positieve punten na het gelijkspel. Meer nog, de verdediger vond dat maar een ploeg de overwinning verdiende: Charleroi.

"We zijn allemaal ontgoocheld na het resultaat van deze avond", vertelt Martinos in een eerste reactie op de website van Charleroi. "Ik denk dat wij vandaag de overwinning verdienden. Soms is het voetbal nu eenmaal zo en moet je je tevreden stellen met een punt", is de verdediger eerder ontgoocheld. Toch ziet Martinos, ondanks de matige start van Charleroi, heel wat positieve zaken. "We lieten vanavond heel wat mooie dingen zien en moeten verder gaan op de ingeslagen weg. Tegen Mechelen moeten we de drie punten pakken.

Over het tegendoelpunt is de centrale verdediger duidelijk. "Het doelpunt dat we tegenkrijgen viel heel ongelukkig. Balverlies in de centrale as van het veld betalen  we cash. Gelukkig hebben we teruggevochten. Toch zijn we ontgoocheld met slechts een punt."