Raakt Anderlecht op de valreep nog een overbodige middenvelder kwijt?

Raakt Anderlecht op de valreep nog een overbodige middenvelder kwijt?

31-08-2015 20:53

Het is niet omdat Boussoufa niet naar het Astridpark komt, dat het vandaag niet druk was op het bureau van Herman Van Holsbeeck. Zo zou er een oplossing gevonden zijn voor Fede Vico. De overbodige middenvelder kan naar Zaragoza.

Vico werd bij Anderlecht binnengehaald als een groot talent, maar de Spanjaard kon in de Jupiler Pro League nooit dezelfde virtuoziteit aan de dag leggen die hem werd toegeschreven. De 21-jarige jeugdinternational werd dan ook snel uitgeleend aan Oostende, waar hij in tien wedstrijden éénmaal wist te scoren. Vorig seizoen vertrok Vico op uitleenbasis naar zijn ex-ploeg, Córdoba CF.

Ook die uitleenbeurt was geen overdonderend succes en dus keerde de middenvelder terug naar Anderlecht. Daar werd hij al snel naar de b-kern verwezen, waarop Vico niet meer kwam opdagen. Paars-wit ging zelfs zover dat het loon van de speler geblokkeerd werd. Van Holsbeeck overwoog zelfs gerechtelijke stappen. Zover zal het dus wellicht niet moeten komen, want Vico staat dicht bij Zaragoza.

Hij moet enkel nog zijn akkoord geven en de transfer is in kannen en kruiken. Of komt er nog een kink in de kabel? Bij Anderlecht weet je immers nooit...