Belgische doelman krijgt kans bij Turkse topclub: Het zou mooi zijn
Turkse topclub volgt Belgische doelman

Belgische doelman krijgt kans bij Turkse topclub: "Het zou mooi zijn"

12-08-2015 08:10

Binnenkort speelt er mogelijk een Belg bij de Turkse kampioen. Galatasaray toont interesse in Ruud Boffin, de Belgische doelman van Eskisehirspor. De doelman bevestigde de interesse al, maar weet dat een deal helemaal nog niet aan de orde is.

"Het is voorlopig nog afwachten", zegt Boffin in Het Laatste Nieuws. "De interesse is niet nieuw en het zou mooi zijn als het tot iets leidt, maar voorlopig was het voorstel niet goed genoeg. Ik heb bij mijn huidige club nog een contract voor vier seizoenen. Galatasaray biedt niet hetzelfde én ik zou ook minder gaan verdienen." 

"Dat is voor mij niet aanvaardbaar. Ik heb dat ook gezegd en ze zouden de komende dagen een ander bod doen. De clubs hebben onderling nog niet gesproken. Galatasaray wil eerst rond zijn met mij voor ze naar 'Eski' stappen. De club heeft wat financiële problemen en als Galatasaray een akkoord heeft met mij, staat het sterker. Maar het zal wel een redelijk bod moeten zijn, zo niet zal Eskisehirspor me niet laten gaan." 

"Of het klopt dat ze 1,5 miljoen euro vragen? Ik heb het ook gelezen. Logisch dat Galatasaray zo'n bedrag niet op tafel legt", aldus Boffin, die bij Galatasaray Fernando Muslare zou moeten vervangen. "Bovendien wordt gefluisterd dat Muslera zou vertrekken. Ik wacht rustig af. Ik hoef niet per se te vertrekken. Ik heb het nog steeds naar mijn zin bij Eskisehirspor."