Grote kuis van AA Gent duurt voort: kiest ervaren Belg voor Grieks avontuur?
Gent ontdoet zich van overbodige spelers

Grote kuis van AA Gent duurt voort: kiest ervaren Belg voor Grieks avontuur?

11-08-2015 13:14

Bij AA Gent moet er nog weinig toegevoegd worden aan de kern, het is tenslotte nagenoeg dezelfde kern die vorig jaar kampioen werd. Toch moeten er nog een paar jongens naar de uitgang worden begeleid.

Eén van die spelers is de 28-jarige Wouter Corstjens, een voormalig jeugdproduct van Racing Genk. Corstjens kwam in 2012 van KVC Westerlo, maar in Gent hadden ze snel door dat hij geen meerwaarde ging bieden. De centrale verdediger speelde amper twee wedstrijden voor Gent en was daarna veroordeeld tot uitleenbeurten.

Zo kwam hij onder meer terecht bij zijn ex-club Westerlo, daarna volgden ook nog SK Lierse en vorig seizoen nog Waasland-Beveren. In totaal heeft Corstjens al meer dan 200 wedstrijden achter de rug in de Jupiler Pro League. Nu moet hij al heel de voorbereiding trainen op de B-veldjes van AA Gent, maar daar komt binnenkort verandering in. Volgens Het Laatste Nieuws is hij namelijk op weg naar de Griekse eersteklasser Panetolikos. Vorig jaar werd die bescheiden club knap zevende in de hoogste afdeling, een mooie uitdaging dus voor de ervaren verdediger.