Opvolger voor Mitrovic staat klaar: mikt paars-wit opnieuw op miljoenentransfer?
Paars-wit wil huiswerk snel klaar hebben

Opvolger voor Mitrovic staat klaar: mikt paars-wit opnieuw op miljoenentransfer?

01-06-2015 10:44
1

Anderlecht is voor volgend seizoen naarstig op zoek naar een nieuwe goalgetter. Aleksandar Mitrovic mag dan gelukkig zijn in Brussel, toch meent het bestuur dat hij deze zomer kan vertrekken. Niet getreurd, want ook zijn eventuele vervanger heeft aardig wat naam.

De scouts van paars-wit hebben nog altijd veel oog voor de Zuid-Amerikaanse markt. Daar zijn ze nu de 24-jarige Guido Carrillo tegengekomen, een Argentijnse targetman die qua stijl wat aan Mitrovic doet denken. Momenteel speelt hij in eigen land bij Estudiantes, daar heeft hij dit seizoen voorlopig tien goals in negentien wedstrijden. Paars-wit moet er wel snel bij zijn, want ook Inter en AS Monaco zouden interesse hebben in de spits.

Volgens de Argentijnse pers heeft Anderlecht zelfs al een bod gedaan. Estudiantes vindt vier miljoen euro echter onvoldoende voor zijn goudhaantje. De Argentijnen willen kennelijk het onderste uit de kan halen, want vorige zomer werd ook het Griekse Olympiakos al wandelen gestuurd met een ontoereikend bod. Van Holsbeeck en co zullen dus een serieuze financiële inspanning moeten doen om Carrillo naar België te halen.