Goalgetter stelt zich vragen vanop bank: Wat moet ik nog bewijzen, ik ben 36'
Waarom mag spits niet meer meedoen?

Goalgetter stelt zich vragen vanop bank: "Wat moet ik nog bewijzen, ik ben 36'

08-04-2015 11:45

De transfer van ervaren rot Cedric Fauré naar Charleroi was een succes. De Franse spits scoorde in 35 wedstrijden maar liefst veertien goals voor de Henegouwers. Toch krijgt hij de laatste weken geen basisplek meer en zit ook een contractverlenging er zo te zien niet in. Fauré is duidelijk niet blij met die gang van zaken.

Fauré moet de laatste weken zijn plaats laten aan de Malinees Kalifa Coulibaly, die niet echt veel indruk maakt en nog maar drie goals op zijn naam heeft. De spits begrijpt niet goed wat hij verkeerd heeft gedaan. "Ik moet me bewijzen. Ik ben 36 en ik moet me nog bewijzen. Ik geef gewoon het maximum en dan zien we wel wat nog komt", zegt hij aan Sudinfo.

De optie is het contract van de Fransman is ook nog niet gelicht. "Ik heb nog geen nieuws gehoord, ik vind dat het bestuur me wat duidelijkheid moet geven. Dan zal het veel rustiger zijn in mijn hoofd en haal ik een hoger niveau. Maar kom, als ik zaterdag twee goals maak tegen AA Gent is er weer geen vuiltje aan de lucht", aldus de doelpuntenmachine.