Overbodige aanvaller bij Lierse staat voor zware taak in Turkse tweede klasse
Kouemaha trekt naar Denizlispor

Overbodige aanvaller bij Lierse staat voor zware taak in Turkse tweede klasse

05-02-2015 12:12

Niet enkel Hernan Losada, Rachid Bourabia en Arjan Swinkels verlieten Lierse, maar ook Dorge Kouemaha vertrok bij de Pallieters. Via een uitleenbeurt gaat de aanvaller vijf maanden aan de slag in Turkije, het land waar hij voordien ook al twee seizoenen actief was.

De 31-jarige Kameroener mocht enkele maanden na zijn komst naar Lierse vertrekken en koos voor een nieuw avontuur bij de Turkse tweedeklasser Denizlispor. "Op korte termijn moet ik Denizlispor helpen redden", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Aan het einde van het seizoen zien we wel wat er gebeurt. De voorzitter van Denizlispor is ambitieus en wil opnieuw hogerop. Misschien kan ik daarbij ook een rol spelen, maar dat zijn zorgen voor later. Op dit moment ben ik gewoon blij dat ik hier aan de slag kan. Turkije is mijn tweede vaderland en ik ben hier graag gezien."

Kouemaha kan nooit echt doorbreken bij Lierse. Het duurde lange tijd vooraleer hij speelgerechtigd was en daarna kwam hij terecht in een ploeg die niet draaide. Hij scoorde uiteindelijk twee goals voor de Pallieters.