Cercle-boy wil geen afscheid bij de vereniging: Zou belachelijk en achterbaks zijn
Boi wil zonder afscheidsfeestje vertrekken bij Cercle

Cercle-boy wil geen afscheid bij de vereniging: "Zou belachelijk en achterbaks zijn"

18-12-2014 12:28

Één van de verrassingen van dit seizoen is ongetwijfeld het vertrek van Frederik Boi (33) bij Cercle Brugge. De rechterflankspeler moet na 27 jaar trouwe dienst de vereniging verlaten en gaat aan de slag bij KFC Izegem.

Boi beleeft geen al te leuke zes maanden. De rechterflank kreeg in augustus te horen dat hij mocht vertrekken en door Arnar Vidarsson werd hij naar de B-kern verwezen. "Te belachelijk voor woorden en hoe meer ik eraan denk, hoe kwader ik word", reageert hij in Het Nieuwsblad.

"Ik had achteraf bekeken veel feller moeten reageren. Ik voelde mij echt gepakt maar vond wel de voebalvreugde terug bij die gasten van de B-kern. De jongste tijd was dat allemaal minder geworden en mede daardoor bleek ik plots ook klaar voor iets anders." Hij besloot daardoor om bij derdeklasser KFC Izegem een contract te tekenen.

Vaarwel

Van een afscheidsfeestje bij Cercle wil hij niets weten. "Ik zou het zelfs belachelijk en achterbaks vinden als ze dat zouden doen. Ze kunnen er maar beter ook niet aan denken want ik zou het toch niet doen."