Rodgers blust brandje rond Balotelli: Dit heeft geen negatieve impact

Rodgers blust brandje rond Balotelli: "Dit heeft geen negatieve impact"

11-09-2014 17:28
2

Liverpool-manager Brendan Rodgers weigert Mario Balotelli aan te spreken op een situatie rond George Saville. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten deuren zou de nieuwkomer op de speler van Wolverhampton Wanderers hebben gestaan.

Balotelli heeft een omstreden imago en daarmee is Engeland reeds bekend na meerdere incidenten bij Manchester City. In dit geval ontstond dan ook direct ophef, maar in de ogen van Rodgers volkomen ten onrechte. "Dit verhaal is bedacht. Mario heeft absoluut geen verkeerde dingen gedaan", oordeelde de coach in gesprek met de Daily Star.

"We hadden hier een oefenwedstrijd en Mario viel na een tackle met Saville. Die jongen is opgestaan en wreef over zijn hoofd, maar in de media lees ik opeens dat Mario hem in zijn gezicht heeft geschopt. Dit was absoluut geen incident en Mario is sowieso goed bezig sinds zijn komst. Dit heeft geen negatieve impact, we gaan gewoon door", besloot Rodgers.

Balotelli werd deze zomer overgenomen van AC Milan voor zo'n twintig miljoen euro. Liverpool speelt komende maandag tegen Aston Villa.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie