Bekend gezicht zegt Rode Duivels na drie jaar vaarwel
Stefan Van Loock stopt als perschef bij de Rode Duivels

Bekend gezicht zegt Rode Duivels na drie jaar vaarwel

21-08-2014 11:55

De woordvoerder en perschef van de Rode Duivels, Stefan Van Loock, slaat de deur bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) achter zich dicht, weet Het Laatste Nieuws. Van Loock zorgde na zijn aanstelling in 2011 mee voor de vernieuwing bij de KBVB.

De gewezen sportjournalist nam het roer over van Nicolas Cornu. Samen met de aanstelling van Steven Martens als secretaris-generaal, zorgden ze ervoor dat de KBVB een veel moderner en vooral professioneler karakter kreeg. Het communicatiebeleid werd drastisch veranderd met het ontstaan van de Duiveluitdagingen, wat resulteerde in het ene uitverkochte stadion na het andere. 

"Zijn kennis en ervaring in de voetbalwereld, en zijn goede relaties met binnen- en buitenlandse pers hebben ontzettend geholpen in de evolutie van de KBVB", laat Bob Madou, Bussiness Director van de KBVB, weten.

Van Loock bedankte het team en de staf voor de vlotte en leuke samenwerking van de afgelopen drie jaar. Hij wenst hen ook alle succes toe in de komende campagne. Een reden voor zijn vertrek is alsnog niet duidelijk. De KBVB gaat nu op zoek naar een nieuwe manager Media en Public relations.