Trainer De Roeck over zijn speelstijl bij Royal Antwerp FC

Trainer De Roeck: “Die mentaliteit moet Antwerp onder mij uitstralen”

11 juni om 15:27

Jonas De Roeck is de nieuwe hoofdtrainer van Royal Antwerp FC. De Roeck heeft als voetballer en supporter een verleden bij The Great Old. De Roeck wil zijn verleden bij stamnummer 1 uitspelen als hoofdtrainer van Antwerp.

De Roeck geeft via een uitgebreid interview van Antwerp aan wat zijn voordeel is bij de club. “Mijn voordeel is dat ik de club goed ken. Ik weet wat men hier verwacht. Ik sta voor attractief voetbal, maar ik wil ook de stijl die ik als voetballer had overbrengen op mijn spelers”, deelt De Roeck.

De Roeck vertelt wat de fans van Antwerp mogen verwachten wanneer De Roeck aan het roer staat op De Bosuil. “De fans moeten op het einde van de wedstrijd kunnen zeggen dat de ploeg alles gegeven heeft”, aldus De Roeck.

“Legends als Rudi Smidts, Rudi Taeymans en Ritchie De Laet waren jongens die er altijd vól voor gingen, en zeker in moeilijke omstandigheden nooit opgaven. Die mentaliteit moet Antwerp onder mij uitstralen”, besluit De Roeck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.