De Roeck heeft grote schoenen te vullen bij Royal Antwerp FC

De Roeck heeft grote schoenen te vullen bij Antwerp: “Mooie resultaten van Mark”

11 juni om 14:01
Laatste update: 11 juni om 14:58

Jonas De Roeck, de gloednieuwe hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, heeft grote schoenen te vullen bij The Great Old. Mark van Bommel is vertrokken bij Antwerp, het is nu aan De Roeck om aan het roer te staan.

De Roeck weet dat hij grote schoenen te vullen heeft bij Antwerp. “Daar ga ik realistisch mee om. De voorbije twee jaar leverde Mark mooie resultaten af. Nu gaan we samen een nieuw hoofdstuk schrijven in de geschiedenis van deze club, waar we later hopelijk fier op kunnen zijn”, citeert De Gazet van Antwerpen De Roeck.

De Roeck vertelt tot slot over de sportieve ambities van Antwerp. De Roeck wil bovenin meedraaien in de Jupiler Pro League. “Concreet betekent dit ons kwalificeren voor Play-off 1 – dat verdient deze club – en daarin het hoogst mogelijke najagen. Verder willen we in de beker zo ver mogelijk doorstoten, om zo de bekercultuur van Antwerp verder te zetten”, besluit De Roeck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.