Perez verwacht tegenvallend Engeland: 'Leuk team, maar verwachtingen te hoog'

Engeland kan amper bekoren: "En die hebben ook echt een k*tkeeper"

10 juni om 23:44

Kenneth Perez voorziet een teleurstellend EK voor Engeland. Volgens de oud-prof zijn de verwachtingen simpelweg te hoog gespannen voor het team van Gareth Southgate. Doelman Jordan Pickford heeft het bovendien flink verbruid bij Perez. 

Als Perez bij ESPN wordt gevraagd welk land in zijn ogen tegen gaat vallen op het EK in Duitsland, aarzelt de analist geen moment. Resoluut wijst hij Engeland aan, dat volgens hem niet aan de verwachtingen kan voldoen. "Die zijn altijd zo hooggespannen daar. Ze hebben een best een goed team hoor, maar het gaat niet samen."

Onder de lat van Engeland staat normaal gesproken Jordan Pickford. Perez is op zijn zachts gezegd geen fan van de doelman van Everton. "Dat vind ik zo'n k*tkeeper", zegt Perez. "Ook omdat hij Virgil van Dijk geblesseerd heeft en hij altijd druk doet en een schreeuwlelijk is. Het is een heel lelijke, slechte keeper."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.