Yaremchuk lovend over Oekraïne voor treffen met Rode Duivels

Yaremchuk lovend over EK-tegenstander Rode Duivels: “We hebben een mooie mix”

9 juni om 21:17

Roman Yaremchuk, de spits van Oekraïne en Club Brugge, doet een boekje open over de selectie van Oekraïne. De Rode Duivels treffen Yaremchuk en Oekraïne in de groepsfase van het EK 2024 in Duitsland. Yaremchuk beaamt dat er ook bij Oekraïne een generatiewisseling gaande is.

Yaremchuk uit zich lovend over de selectie van Oekraïne. “We hebben een mooie mix van jonge spelers die in grote competities spelen, zoals Mudryk bij Chelsea, en heel ervaren jongens als Zinchenko. En we hebben onze eerste campagne achter de rug met Rebrov als bondscoach, die een goeie organisatie neerzette en een aanvallende filosofie heeft. Met Spaanse coaches: twee van zijn assistenten zijn Spanjaarden”, citeert Het Belang van Limburg Yaremchuk.

Yaremchuk vertelt verder over de bondscoach van Oekraine. Rebrov staat aan het roer bij de nationale selectie, Yaremchuk is onder de indruk van de prestaties van de huidige bondscoach.  “Rebrov speelde kampioen met Dynamo Kiev, met Ferencvaros, in de Emiraten. Dan moet je tactisch wel iets kunnen”, besluit de spits van Oekraïne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.