Vandenbempt deelt zijn belangrijkste conclusie over De Rode Duivels

Vandenbempt met belangrijkste conclusie Rode Duivels: “Ongelofelijk veel goesting”

9 juni om 17:16
Laatste update: 9 juni om 17:49

Peter Vandenbempt zag De Rode Duivels met 3-0 winnen van Luxemburg in de laatste oefenmatch voor het EK 2024 in Duitsland. Vandenbempt gelooft dat De Rode Duivels niet echt getest zijn, maar is te spreken over de mentaliteit van de manschappen van bondscoach Domenico Tedesco.

Vandenbempt geeft aan dat De Rode Duivels niet echt zijn getest in de laatste twee oefenmatchen. “De oefenmatch tegen Luxemburg heeft ons verder niet heel veel wijzer gemaakt”, deelt Vandenbempt via Sporza.

“Onze defensie? Die is nog minder getest geweest dan tegen Montenegro. We weten dus niet of Tedesco de blootgelegde problemen van de match in Engeland heeft opgelost. Tegelijk hebben we ook geen extra 'schrik' gepakt”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af door zijn belangrijkste conclusie te delen na de twee oefeninterlands van De Rode Duivels tegen Montenegro en Luxemburg. “Mijn belangrijkste conclusie na de voorbije twee duels: dit is een elftal waar er ongelofelijk veel goesting in zit”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.