'Fàbregas wil Como versterken met Alexis Sánchez'

'Fàbregas wil voormalig ploeggenoot bij Barça contracteren bij Como'

8 juni om 19:20

Cesc Fàbregas zou Alexis Sánchez naar Como 1907 willen halen. De Spaanse trainer van de Italiaanse promovendus zou herenigd worden met zijn oud-ploeggenoot bij FC Barcelona.

Het huidige contract van de Chileen bij Internazionale loopt eind juni af en de Nerazzurri is niet van plan hem een nieuw contract aan te bieden. La Gazzetta dello Sport bericht zaterdag over de interesse van Como. Fàbregas komt na de zomer uit in de Serie A en hij zou Alexis graag willen toevoegen aan zijn selectie.

De Italiaanse krant meldt dat het feit dat Sanchez een huis in Italië heeft, een rol zou kunnen spelen in de transfer. Como is echter niet de enige club die geïnteresseerd is. Ook Parma zou zijn handtekening willen.

Alexis Sánchez verdient momenteel een salaris dat boven het budget van Como ligt. Hij zou zijn salariseisen moeten aanpassen als hij de overstap wil maken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.