Geen Dury of Broos, CEO Madou onthult plannen binnen Club Brugge

7 juni om 21:33

Na het vertrek van CEO Vincent Mannaert bij Club Brugge is er al heel wat veranderd binnen de dagelijkse werking van Club Brugge en werden verschillende pionnen aangesteld om hem te vervangen. CEO Bob Madou legt bij MIDMID ook uit hoe het er nog aan toe zal gaan.

Madou nam zelf het niet-sportieve luik over van Mannaert en werd de nieuwe CEO van Club Brugge. In de podcast geeft hij ook aan dat Dévy Rigaux, die onder andere meehielp met de uitgaande transfer van Igor Thiago, de eindverantwoordelijke wordt voor de transfers bij Club Brugge en de titel 'Director of Football' krijgt.

Rigaux krijgt daarbij de hulp van Maarten Dedobbeleer, in het verleden nog actief binnen de marketing van Blauw-Zwart en inmiddels opgeschoven naar 'Sports Director'. "Hij zal het technische luik naar zich toe trekken", klinkt het.

Aanvankelijk klonk het nog dat er ook een extra 'Technical Director/Technisch Directeur' zou worden aangetrokken, die de trainer zou bijstaan. Die komt er echter niet meer. "We zullen rekenen op zij die er nu al zijn en bewezen hebben dat ze over genoeg expertise beschikken", aldus Madou nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.