Albert is lovend voor de Rode Duivels: "Hij is de leider van dit team"

6 juni om 12:44

De Rode Duivels hebben Montenegro geklopt met 2-0. Geen overweldigend resultaat, maar Philippe Albert is toch tevreden. Hij zag een voortreffelijke eerste helft.

"Wat ik er echt van wil onthouden is de eerste helft", aldus Albert bij RTBF. "De Rode Duivels speelden de eerste 45 minuten op een heel hoog niveau. Ze creëerden veel kansen. Aan de andere kant was ik teleurgesteld over de tweede helft, toen er in de rust zes wissels werden doorgevoerd. Doku maakte een beetje indruk, maar er was geen creativiteit op het middenveld."

Albert zag Kevin De Bruyne er met kop en schouders bovenuit steken. "Het was een genot om hem bezig te zien. Alles wat hij deed, werd perfect uitgevoerd. We zagen een heel, heel grote De Bruyne voor de rust. Hij is de leider van dit team. Ik hoop dat De Bruyne en Lukaku honderd procent zullen zijn op het EK, want zonder hen is het een ander verhaal."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.