Rode Duivel Arthur Theate  Stade Rennes geniet interesse van Napoli en Stuttgart

Toptransfer voor Theate? 'Italiaanse en Duitse clubs tonen interesse'

30 mei om 21:49
Laatste update: 30 mei om 23:38

Rode Duivel Arthur Theate werkt momenteel nog volop aan z'n herstel om topfit te raken voor het EK in Duitsland. Toch is er aan interesse geen gebrek voor de Rode Duivel, zo blijkt. L'Equipe meldt dat er meerdere kapers op de kust zijn voor de verdediger van Stade Rennes

Volgens de Franse bron zou er concrete interesse zijn van SSC Napoli en VfB Stuttgart. Ook Al Qadsiah, die donderdag een mondeling akkoord bereikten met Rode Duivel Koen Casteels, zou een oogje laten vallen hebben op de centrale verdediger. 

De vraag is maar of Theate mag vertrekken bij Rennes. De Franse subtopper betaalde in de zomer van 2022 nog 19 miljoen euro aan Bologna FC voor de Rode Duivel. De club zou tenminste een transfersom in de buurt van dat bedrag willen ontvangen voor hem. 

Tot nu toe kwam de ex-KV Oostende-verdediger al 82 keer in actie bij Rennes. Daarin was hij goed voor acht doelpunten en één assist. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.