Rode Duivel Koen Casteels niet naar Anderlecht maar naar Al Qadsiah

Transfer zo goed als rond: 'Casteels bereikt mondeling akkoord met Al Qadsiah'

30 mei om 21:37

Rode Duivel Koen Casteels gaf eerder aan een nieuwe club te willen vinden nog voor het EK van start zou gaan. De doelman van VfL Wolfsburg werd aan RSC Anderlecht gelinkt, maar heeft nu een mondeling akkoord bereikt met Al Qadsiah uit Saudi-Arabië.

De transfer zou zo goed als rond zijn, vermits Casteels een mondeling akkoord bereikt heeft met de club. Dat meldt Loïc Tanzi, journalist bij L'Equipe, op X. "Het contract is nog niet getekend, maar de Belgische doelman heeft zijn akkoord gegeven", klinkt het. 

Casteels moet er de opvolger worden van Joel Robles. Het contract van de voormalig doelman van Atlético Madrid, Everton FC en Real Betis loopt volgende maand af in Saudi-Arabië.

Bij Al-Qadsiah wordt Casteels de ploegmakker van onder meer Mbaye Diagne. De Senegalese spits kwam enkele seizoenen geleden nog uit voor Club Brugge. Naast Diagne zijn de meest opvallende namen bij Al Qadsiah die van André Carillo (ex-Benfica en Watford), Luciano Vietto (ex-Atlético Madrid, Valencia en Fulham) en linksachter Kévin Rodrigues (ex-Real Sociedad).

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.