'Geen RSC Anderlecht, Casteels kiest voor transfer naar Saudi-Arabië'

29 mei om 22:53
Laatste update: 29 mei om 22:55

Voor Koen Casteels komt er dan toch geen terugkeer naar België aan. De doelman werd gelinkt aan RSC Anderlecht, maar verhuist uiteindelijk richting Saudi-Arabië.

Dat nieuws valt te lezen in verschillende Duitse media. RSC Anderlecht deed er alles aan om Casteels te overtuigen terug naar België te verhuizen, maar de Rode Duivel heeft uiteindelijk gekozen voor het bijzonder lucratieve aanbod van Al-Qadsiah uit Saudi-Arabië.

Voor de nu 31-jarige Casteels komt er zo een voorlopig einde aan zijn Europese carrière. Hij speelde de voorbije jaren vooral in Duitsland, waar hij als doelman actief was voor TSG Hoffenheim, Werder Bremen en VfL Wolfsburg. Voor die laatste club was hij actief sinds 2015.

Bij Al-Qadsiah wordt Casteelsde ploegmaat van onder meer Mbaye Diagne, die in het verleden nog uitkwam voor Club Brugge. Ook voormalig Atlético Madrid-aanvaller Luciano Vietto is actief voor de ploeg uit Saudi-Arabië.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.