Chelsea wil Rode Duivel Romelu Lukaku niet ruilen voor Victor Osimhen

'Chelsea ziet ruildeal tussen Lukaku en Osimhen niet zitten'

30 mei om 21:04
Laatste update: 30 mei om 21:05

Nu de naam van Antonio Conte meer en meer genoemd wordt bij SSC Napoli, is de link met Rode Duivel Romelu Lukaku natuurlijk snel gelegd. Hier en daar wordt de spits van AS Roma al gelinkt aan Napoli. Ook een ruildeal met Victor Osimhen kwam al ter sprake, al zou Chelsea dat blijkbaar niet zien zitten.

Volgens transferjournalist Fabrizio Romano wil Chelsea FC niet meewerken aan een ruildeal tussen Lukaku en Osimhen. De Londenaren betaalden in 2021 nog 113 miljoen euro voor de Rode Duivel en zouden daar nu een slordige 44 miljoen euro van willen recupereren. 

Volgens La Gazzetta dello Sport had Napoli wel oren naar de ruildeal, op voorwaarde dat The Blues 80 à 90 miljoen euro plus Lukaku zouden bieden voor Osimhen.

Zover lijkt het dus echter niet te gaan komen. Geïnteresseerde ploegen zullen de afkoopclausule van Lukaku op tafel moeten leggen komende zomer. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.