Lukaku hint op mogelijke terugkeer: ''Reis is niet voorbij''

Lukaku komt met opmerkelijke post op sociale media en doet Anderlecht-fans dromen

25 mei om 08:35
Laatste update: 25 mei om 08:44

Romelu Lukaku begon zijn voetbalavontuur bij RSC Anderlecht. Vrijdagavond kwam de Rode Duivel met een opmerkelijke post op Instagram. Daarin hint de aanvaller naar een mogelijke terugkeer.

De Rode Duivel nam Instagram-volgers mee naar het beginpunt van zijn loopbaan. "Vijftien jaar geleden begon de reis bij mijn club RSC Anderlecht," schreef Lukaku op Instagram.

Naar eigen zeggen kende zijn voetbalreis ups en downs, maar zit het laatste hoofdstuk er nog niet op. "Het is al fantastisch geweest. Goed of slecht, ik ben God altijd dankbaar voor wat Hij gedaan heeft voor mijn familie. De reis is nog niet voorbij," aldus Lukaku.

De bijgaande foto waarin Lukaku een Anderlecht-shirt draagt, samen met de tekst 'de reis is nog niet voorbij', is natuurlijk droomvoer voor speculanten en Anderlecht-fans.

Lukaku droeg in totaal 98 keer het shirt van de hoofdmacht van RSC Anderlecht en wist in dat shirt 41 maal het doel te treffen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku Bolingoli (@romelulukaku)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.