'Bayern aasde in zoektocht naar opvolger Tuchel tevergeefs op PL-manager'

'Bayern dacht in zoektocht naar trainer ook aan Palace-manager Glasner'

12 mei om 17:13

Bayern München heeft in de voorbije dagen interesse getoond in Crystal Palace-manager Oliver Glasner. Dat meldt de Britse tak van Sky Sports zojuist. Der Rekordmeister is nog altijd zoekende naar een geschikte opvolger voor Thomas Tuchel, die aan het einde van het seizoen lijkt te gaan vertrekken.

De interesse zou echter weinig tot niets hebben opgeleverd. De 49-jarige Oostenrijker blijft volgens Sky sowieso aan het roer bij Palace. Met The Eagles staat hij momenteel op de twaalfde plaats in de Premier League. Afgelopen maandag werd Manchester United nog met 4-0 over de knie gelegd op Selhurst Park. Glasner zou in eerste instantie pas volgend seizoen beginnen bij Palace, maar werd door het ontslag van Roy Hodgson eerder aangesteld. In 2023 won Glasner als coach van Eintracht Frankfurt de Europa League.

Bayern blijft nu gesprekken voeren met oud-gediende Hansi Flick, die na zijn vertrek als bondscoach van Duitsland zonder werk zit. De visvijver is alles behalve groot voor de Duitsers, die eerder nul op het rekest kregen bij onder meer Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick, Unai Emery en Erik ten Hag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.